2015. január 13., kedd

Felújított konyhák

Mivel van még pár ötletem a saját konyhánk dizájnját illetően, rácuppantam a konyhás fotókra. Úgyhogy lesz mostanában néhány konyhás bejegyzés...

Mára hoztam például néhány "ELŐTTE-UTÁNA" fotót fantasztikusan sikerült konyhákról.



 www.cravingsomecreativity.com


Sok esetben nem lenne túl nagy befektetés egy igényesebb, modernebb, stílusosabb konyha kialakítása, csak meg kell látni a lehetőséget a jelenlegi helyzetben. Persze nem árt, ha fából készült a konyhabútorunk, de ma már laminált, MDF lapból készült bútorokat is nagyon könnyen átfesthetünk (például krétafestékkel a Nemiskacat blogról).


 www.remodelaholic.com


Itt még a fogantyúkat sem cserélték le, sőt a konyhapultok, a tűzhely és a mosogató is a régi maradt. A festék viszont csodákra képes.


 theeverygirl.com


Ronda barackvirág helyett az egyszerű, letisztult fehér mindig jó megoldás lehet. Nem kell feltétlenül színesre festeni a falakat, a kevesebb itt is több, inkább az ajtók színével legyünk bátrabbak. 


 www.domesticimperfection.com


Nyugodtan fessük különböző színűre a felső és az alsó szekrényeket! Klasszikus megoldás, ha a felső fehér, az alsóval viszont lehetünk bátrabbak, pasztell és vadabb színekben is jól néz ki.


 www.themomtogdiaries.com


 theinspiredroom.net


Ha túl sok a felső szekrény vegyünk le nyugodtan néhány ajtót, így nyitott polcos részt is kapunk. Ha végképp utáljuk a sok felső szekrényt, vegyünk le egyet-kettőt és a helyére tegyünk polcokat.


 www.chrislovesjulia.com


A textíliákkal is játszhatunk, egy geometriai mintás szőnyeg, vagy egy székhuzat modern külsőt adhat a konyhának. Persze szigorúan csak festés után!


 www.abeautifulmess.com


Egy napfényes, világos konyhában nyugodtan bevállalhatunk sötétebb színeket is, pl. szürkét, feketét.


www.apartmenttherapy.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése